28. huhtikuuta 2013

Hei!

Täällä ollaan hengissä....Viime postaus oli edelliseltä lauantailta, jolloin en tiennyt vielä tuon taivaallista tulevasta vatsataudista:( No, lauantain ja sunnuntain välisenä yönä se vieras tuli melko tutuksi....joten yhden päivän vapaa vaihtuikin vähän pidemmäksi vapaaksi ja tutustumisreissuksi meidän vessanpönttöön. Tää viikko on mennyt toipuessa ja nyt alkaa olo olemaan normaali.

Sisustettu on myös vähän...Tauluhyllyn sain seinälle jo silloin viime lauantaina ja se on ihan hyvä tohon aulaan. Jouduttiin leikkaamaan kaksi Ikean pidempää tauluhyllyä ja yhdistämään ne yhteen niin, että hyllyjen yhteismitaksi tuli 160cm. Ikean tauluhylly 115cm olisi ollut ihan nysän näköinen tuolle seinälle, joten jouduimme tekemään tälläisen ratkaisun. Hyllyjen liitoksesta ei kyllä huomaa mitään.


 Asettelin nuo kehykset, &-merkin ja pullot hyllylle. &-merkin sain rakkaalta ystävältä jo etukäteissynttärilahjaksi. Merkki on peltiä ja se on Elloksen mallia. Tykkää tuosta kerkistä kovasti! Tuon N-kirjaimen puolestaan ostin eilen Kärkkäiseltä ale-laarista ja tökkäsin hyllylle. Hylly kaipaa vielä jotain....Muutamia ideoita mulla onkin jo valmiina hyllyä varten. Jonkinlaisia kuviakin hylly kaipaa! Hyllystä ja sen koristeista lisää vielä joku toinen kerta!


Nyt toivotan hyvää sunnuntai-iltaa ja valmiiksi jo hyvää alkavaa vappuviikkoa toverit!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti