16. huhtikuuta 2013

Liitutaulu + Vintage pannut

Loma vietetty kiireisissä merkeissä. Ei ehtinyt oikein huilailla. Asioilla juostu ja ihania ystäviä nähty! Töissä taas alkuviikosta kiirettä ja pitkät työputket edessä....No, jospa tästä jotekin selvitään! Positiivista ainakin on se, että lumi on sulanut kovaa vauhtia alkuviikosta inhottavien vesisateiden vuoksi. Pelkäsin jo, että syksy on saapunut kun on ollut niin harmaata ja sateista:)

Aiemmin postasin liitauluprojektistani ja se on edennyt niin, että liitutaululla on valkoiset puukehykset ympärillä. Kehyksiä tulisi vielä hio hiomahiirellä kuluneennäköisiksi. Viime viikolla sain Teippitarhan nettiputiikista paketin, joka sisälsi ihania liitutaulutusseja. Aivan ehdoton suosikki! Mulla ei tuu mitään jos pitää tavallisella liidulla tuhertaa. Ei siitä tule kuin sotkua, mutta tuo liitutaulutussi on kirjaimellisesti tussi ja tekee todella kaunista jälkeä! Sunnuntaina sainkin sitten viimeisteltyä vähän tekstiä liitutauluuni.


Toissa viikolla innostuin tekemään vintage-tilausta Englannista asti. Olen pitkään haaveillut valkoisista emalisista kahvipannuista. En ole niitä vain mistään Suomessa löytänyt. En kirppiksiltä, antiikkiliikkeistä enkä nettistä. Sitten hoksasin, että eBay on keksitty ja metsästin sitä kautta pannuja. No, niitähän löytyi heti vaikka kuinka paljon ja ympäri maapalloa. Päädyin tarkastelemaan yhden Englantilaisen Vintage-myymälän omia nettisivuja ja löysin sieltä sitten  nämä kaksi kaunokaista. En osannut päättää kumman ostan, joten ostin molemmat! Eivätkö olekin ihanat?! Ne tulivat tänään. Olen tyytyväinen löytöihini!


Kevää odotusta lukijat! Jospa se ruoho alkaa kohta vihertämään:)

3 kommenttia:

  1. <3 Kuolaan noita valkoisia pannuja :P

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mari:) täällä kuolaan minäkin noita pannuja vielä...kunhan vapaapäivä koittaa niin saan ne aseteltua arvoiselleen paikalle keittiöön.

    VastaaPoista
  3. Onpas ne vain ihan karkit nuo pannuset! Hyvät kaupat oot tehny Ü Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista