7. huhtikuuta 2013

Loma!Ihanaa! Nyt alkoi viikon loma! Sitä olenkin tässä odotellut jo jonkin aikaa:) Eilen loman kunniaksi kävin katsomassa leffassa 21 tapaa pilata avioliitto- elokuvan. Se oli hyvä leffa, missä käsiteltiin parisuhteen todellisuutta huumorilla höystettynä. Pisti vähän myös miettimään omaa parisuhdetta.

Lomalla olisi tarkoitus alkuviikosta siivoilla vähän kaappeja ja laittaa erilaista sisustustavaraa yms. myyntiin kirpparille. Kevään myötä on tullut kauhee tavaran hävittämis vimma... Sit vähän shoppailua lomalla, että ei vaan kaapit pääse tyhjenemään:) Ei tosi, pitäs ostaa uudet farkut, kun lempparifarkkuni, joissa koko talven olen kulkenut on siinä kunnossa ettei niitä kehtaa enää käyttää. Uusi kevättakkikin olisi hyvä! Kohta saa laittaa tennarit jalkaan kun tietkin alkaa sulamaan!

Loppuviikosta suuntaan Savoon ja nään ihania ystäviä ja kummipoikia pitkästä aikaa!! Laatuaikaa heidän kanssaan:) Lauantaina myös shoppailu kutsuu kun suuntaan Kuopion uuteen Ikeaan ja kauppakeskus Matkukseen äidin kanssa. Saas nähdä mitä sieltä mukaan tarttuu...:)

Sitten taas vähän minun porjekteista. Vanhan pieni puujakkara sai ylleen uuden värin. Arvata varmaan saattoi, että väri on valkoinen:) Varastossa odottaisi vielä toinen pieni jakkara maalausta. Pieni oliivipuu on alkaut kasvamaan ja keskiviikkona se saa kaverikseen isomma oliivipuun. Olen nyt ihastunut oliivipuihin:) Kesällä ne voi laittaa ulos.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tiedätkös, että hymyssä suin luen täällä lähes omasta arjestani vaikka emme ole koskaan edes nähneet :D
    ...farkut, pari jakkaraprojektia, tavaroiden hävitysvimma, loma... sellaisia suunnitelmia täälläkin nimittäin ;)

    Mukavaa lomaa <3

    VastaaPoista
  2. Hei Mari! Kiva kuulla, että muillakin on samanlaiset suunnitelmat:) kävin tänään shoppailemassa, mutta farkkuja ei löytynyt...kaikkea muuta kyllä!

    VastaaPoista